Qui som?

Antoni Sánchez-Ortiz

CEO i Enòleg

Va néixer el 4 de desembre de 1978 al Pirineu Català. Després dels seus estudis previs, es va graduar Química analítica a la Universitat de Barcelona. Posteriorment va treballar a la planta química de Henkel Düsseldorf a Alemanya. Va ser allà on va començar el seu interès per la descoberta de vins de qualitat i el món del vi. Els anys següents, després d’estudiar enologia a la Universitat de Tarragona i la Universitat Victor Segalen a Bordeus (França) a la Facultat d’enologia, es va graduar com a enòleg als 23 anys d’edat.
Des de fa 17 anys treballa a temps complet dins del context exigent de la producció de vins de qualitat mundial, a la reconeguda DOQ Priorat. Va crear el seu propi projecte, TS Smart Fermentations on va desenvolupar la seva convicció que el gran vi resulta d’un coneixement íntim de la terra deriva de l’experiència addicional en estudis de gestió de la vinya i escalfament climàtic com a doctorand al Departament de Viticultura de la Facultat d’Enologia de Tarragona. Actualment a part de la consultoria de diferents celler a través d’Enovitis és professor a la Universitat Rovira i Virgili a la facultat d’enologia. La seva professionalitat, habilitats lingüístiques i experiència tècnica fan d’ell un complement valuós a qualsevol celler a nivell internacional.

 

Josep Mª Pérez-Romero

CEO i Tècnic en vitivinicultura

Va néixer el 25 de març de 1978 a Barcelona. La vida el va portar a estudiar arquitectura i arquitectura tècnica a la Universitat Politècnica de Catalunya, on va desenvolupar les seves habilitats creatives i de disseny tècnic. Al 2007 es va iniciar al mon del vi divulgant coneixement a través de diferents formacions privades de cursos de tast a Barcelona. Ja des dels inicis va fundar i gestionar l’associació de tast DO original, arribant a agrupar més de 300 socis. 

El 2013 va acabar els seus estudis de Grau Superior en Enologia i Viticultura a l’Escola Agrària d’Enologia i Viticultura Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d’Anoia. Des de llavors ha combinat l’enologia i viticultura amb una arquitectura orientada al mon del vi. Ha treballat per diferents cellers de la DO Costers del Segre, DO Montsant i DOQ Priorat i ara és co-fundador de l’empresa Enovitis, juntament amb l’Antoni Sánchez-Ortiz, per tal de seguir ampliant i oferint el sector del vi la seva mètrica i precisió.

Consulta Whatsapp