Persones

Les persones que donen forma al paisatge, amb el seu esforç i el seu carisma són la base del nostres projecte. La nostra passió per fer les coses ben fetes i per valorar aquells indrets que ens agrada reivindicar ens porta a treballar per aconseguir un producte únic.

Jose Mª Bolufer

L'any 2000 juntament amb la seva dona i els seus fills inicia el projecte a la Finca Agricola Les Basses de Teulada. És un projecte familiar de recuperació de vinyes dels avantpassats als pobles de Teulada, Benitatxell i Xaló a la Marina Alta, en Alacant. 
Les vinyes son de les varietats tradicionals de la comarca: moscatell del terreny, moscatell gos, gironet, tintorera, trapadell, i les plantacions noves sempre es fan amb varietats de la comarca, com la  plantafina (que están implementant-la actualmente), cultivades en ecològic i certificades pel CAECV.

Manuel Martínez Lledó

Apassionat de la viticultura, però des d’una lluita i defensa del territori molt més agosarada, sempre encarat a la defensa de la bellesa natural del seu entorn, una petita i gran part del seu cor estarà sempre lligat a l’Alguenya, a la Serra d’Algaiat, de la qual se sent un enamorat.

"La viticultura per a mi, un compromís amb els meus avanpassats i amb el territori on vaig neixer . No tinc referències del passat de la meua familia que no foren viticultors. El primer “emigrant” que es dedica 42 anys a altra cosa soc jo mateix. Per això he tornat als origens després del parèntesi, encara que sempre he estat, d’una manera o altra".

Regino Ballester

"Vaig néixer el 4 de març de 1956. Tots els meus avantpassats, avis i pares s'han dedicat a l'agricultura i viticultura principalment, elaborant les seves collites en els cellers familiars. Tota la meva vida ha girat al voltant de la vinya de la Monastrell i el seu vi, que elaborava amb el meu pare per al consum familiar, guardant els sobrants de les collites extraordinàries en botes centenàries de Fondillón. En 2017 vaig promoure la rehabilitació d'un dels cellers familiars que actualment forma part de la DO Alacant, "El Pinaret". Aquest treball està dedicat al meu pare, que va morir el 2011 i de qui he après gairebé tot el que sé de la Monastrell i de l'elaboració tradicional del Fondillón".

Consulta Whatsapp