CONSULTORS

Enovitis consultors sorgeix de la necessitat de donar una resposta ràpida i àgil als nostres clients.

Intranet Enovitis

Neix amb la voluntat de connectar consultoria en viticultura i enologia d'una forma dinàmica, propera i fàcil tant per al viticultor com per a l'elaborador. 

Oferim serveis de consultoria per a petits projectes, ments innovadores i amb ganes de dissenyar vins o altres fermentats que sorprenguin al consumidor. A més oferim un espai virtual privat on poder consultar tota la teva documentació de manera fàcil i àgil des de qualsevol dispositiu. 

Ens encarreguem de tota la traçabilitat de manera que el client pugui invertir més temps a la vinya i al celler. 

Viticultura

Viticultura

Assessorem en la producció de raïm, gestió de plagues, i control de la qualitat del fruit abans de la verema. Fem el control i gestió de tota la traçabilitat de vinya durant tot el cicle productiu i fins a l’entrada al celler. 

Descobreix-ne més
Enologia

Enologia

Fem el seguiment tècnic de les fermentacions, la criança del vi i l’embotellament. Seguim constantment els moviments de traçabilitat del teu vi des de l’entrada al celler fins que arriba a les mans del teu client.

Descobreix-ne més
Servei gestio

Servei gestió

Controlem els libres de celler tenint en compte l’obligatorietat de dur un control dels impostos especials davant d’hisenda. També t’ajudem en l’edició de material comercial per la teva activitat de promoció i supervisió de documents de difusió per tal que l’aspecte sigui més professional.

Descobreix-ne més
consultoria personalitzada

Consultoria personalitzada

Si tens alguna idea, vols que elaborem un vi en particular per un moment concret, vols iniciar-te en el món del vi i no tens infraestructura, et facilitem el camí per definir el teu producte. Fem el vi a la teva mida. Contacta’ns en cas que tinguis alguna idea i necessitis una ajuda. Estem oberts a qualsevol proposta vitícola i et podem orientar millor.

Descobreix-ne més

Empreses que ja han confiat en nosaltres

Consulta Whatsapp