La Trapadell Brisada

La Trapadell Brisada

Les Basses de Teulada

LA FINCA

Finca agrícola emblemàtica de la Marina Alta (Alacant), a la partida de Les Basses de Teulada, amb un relleu suau i situada sobre un turó de terres blanques i argiloses, amb una elevada proporció de calcària blanca i orientada cap a l'est. La vinya rep la humitat procedent del barranc de la Font de l'Horta i la brisa marina de la mar Mediterrània. La Trapadell està conreada de forma ecològica i certificada pel Comitè d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV).

LA TRAPADELL BRISADA 2020

Vi blanc monovarietal de trapadell, varietat minoritària en procés de recuperació.
Acurada verema a mà amb doble selecció, en vinya i al celler. Fermentació amb les pells en bota oberta de 300L, d'aquí el nom de brisat. Controlant temperatura a menys de 20ºC durant 25 dies. Suaus remuntats cada 3 dies. En l'última fase de fermentació es descuba i després d'un suau premsat es trasbalsa a dipòsit d'inox. Criança amb les seves mares fines durant 6 mesos.

NOTA DE TAST

La pell madura del raïm li confereix un color groc or. En nas destaquen les aromes de fulla seca, cítrics i flor blanca característics de la varietat.
Pas llarg per boca, amb bona acidesa. La textura de la polpa li dóna una estructura mitjana. Un vi imponent i de llarga vida.

Un vi 100% terroir.
Temperatura de consum: 6-10 ºC

Consulta Whatsapp