La Arcos

El Pont de Biar

LA FINCA

Finca del Pont de Biar és de sòl sorrenc i clima mediterrani-continental amb escassa pluviometria i gran amplitud tèrmica.
Arcos de vinyes velles plantada en vas, de maduració tardana. Es troba a la finca barrajada amb altres varietats.
La arcos està conreada de forma ecològica i certificada pel Comitè d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV).

LA ARCOS 2020

Vi monovarieatal de arcos, varietat molt minoritària en procés d'estudi i recuperació. Aquesta varietat s'utilitzava antigament per complementar altres varietats.
Verema seleccionada a mà. Fermentació amb baies senceres sense rapa. Suaus remuntats diaris durant els primers dies per ajudar a l'extracció combinat amb una maceració post-fermentativa llarga per a l'extracció de polisacàrids. Criança de 6 mesos en dipòsit d'inox. Es realitzen trasbalsos de les mares fins a obtenir un vi net. Embotellat sense clarificar ni filtrar.

NOTA DE TAST

La Arcos és un vi negre de color porpra intens i capa molt profunda. Sorprenen les aromes de compota de fruita negra, regalèssia i lleugers tocs de cafè. Impactant en boca pels seus tanins vellutats i voluminosos. Pas llarg i elegant per boca.

Un vi únic en la seva sèrie ..
Temperatura de consum: 10-15ºC

Consulta Whatsapp